Achtergrond verwijderen foto

Achtergrond verwijderen van een foto
Wilt u de achtergrond verwijderen van een foto? Om dit te realiseren moet u een object op de foto uitknippen, oftewel 'vrijstaand maken'. Dit is een vrij ingewikkeld proces, dat erg veel tijd kost in Photoshop.
Toch is het slim om de achtergrond van een foto te verwijderen. Vooral als de achtergrond van een foto erg druk is. Als de achtergrond van een foto niet wordt verwijderd, dan wordt een webshop al snel te rommelig. Of de opmaak van uw tijdschrift of bedrijfsmagazine wordt al snel te statisch en ouderwets.
Bij Studio-Online zijn we gespecialiseerd in vrijstaand maken van beelden. Wij kunnen gemakkelijk de achtergrond van foto's verwijderen voor een zeer lage prijs. Gaat het om slechts één foto? Of om duizenden foto's? Ons Indiase team van vormgevers voert iedere opdracht zorgvuldig uit.

achtergrond verwijderenHeeft u een foto waarbij u de achtergrond van de foto wilt verwijderen? Kom dan naar Studio-Online! Voor een nette uitvoering van het verwijderen van de achtergrond van uw foto schakelt u onze specialisten in!

Waarom achtergrond verwijderen foto

Het verwijderen van de achtergrond op uw foto laat u door ons uitvoeren om verschillende redenen. Wanneer u alleen een bepaald object van uw foto wilt hebben bijvoorbeeld. Maar ook om uw foto een rustigere uitstraling te geven is het verwijderen van de achtergrond van uw foto sterk aan te raden. Zeker voor uw webshop is het belangrijk om rustige afbeeldingen te hebben. Ook geeft het de lezer van uw tijdschrift of magazine meer rust.

Achtergrond verwijderen foto door Studio-Online

De achtergrond verwijderen van uw foto kost u veel tijd en inspanning. Studio-Online heeft werknemers in dienst die deze werkzaamheden netjes en snel voor u uitvoeren. Maak een account aan, upload de foto`s waarvan u de achtergrond wilt verwijderen, geef aan wat er verwijderd moet worden en verzend uw foto`s naar ons. Omdat er dag en nacht werknemers aanwezig zijn, zijn wij in staat om u snel te helpen. Binnen 24 uur heeft u uw foto`s terug waarbij de achtergrond van uw foto verwijderd is.

Zelf achtergrond verwijderen

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag gaan met het verwijderen van de achtergrond. Om dit netjes uit te kunnen voeren heeft u wel software nodig. Photoshop is het meest gebruikte programma hiervoor. Om zelf een achtergrond te verwijderen in Photoshop heeft u wel kennis nodig. En naast kennis is het aanschaffen van Photoshop niet goedkoop. Om dit alles te voorkomen raden wij u aan om de achtergrond te laten verwijderen door specialisten. Studio-Online heeft deze specialisten in huis.

De achtergrond van uw foto professioneel laten verwijderen? Kom naar Studio-Online. Voor vragen over het verwijderen van de achtergrond van uw foto neemt u direct contact met ons op!

Meer weten over het vrijstaand maken van foto's? Kijk op FotoVrijstaand.nl!


facebook linkedin